Plaatmaterialen nodig voor interieurbouw in Tilburg? Ga naar Christ Louws Triplex

In plaatmaterialen zijn wij van alle markten thuis

Door het brede assortiment plaatmaterialen kan Christ Louws Triplex de markt van gebruikers en verwerkers direct beleveren. Of het nu gaat om een hoogwaardig gefineerde plaat voor uw keuken, slaapkamer of mooie zadelkamer; of om een betontriplexplaat voor de aanhangwagen, trailer  of stalinrichting - Christ Louws biedt altijd uitkomst. Want in plaatmaterialen zijn wij al jaren van alle markten thuis.

 

Marktgebieden van Christ Louws Triplex

Jachtbouw

Elke eigenaar van een jacht wil zijn identiteit erin kunnen leggen, zijn gevoel en smaak is een belangrijk gegeven. Evenzeer geldt dit voor de keuze van de inrichting en dan speciaal over welk fineer. Dat bepaalt voor een belangrijk deel het gevoel en het gezicht.

Wij geven (samen met de fabriek) de eigenaar de gelegenheid om zelf naar het fineer te komen kijken. Dit geeft enerzijds het beeld en het gevoel weer hoe naderhand de interieurbetimmering eruit komt  te zien, en anderzijds geeft het bruikbare informatie over het gehele traject - van stam tot fineer. Geregeld leidt dit tot verrassende reacties bij onze klanten.

Keukens

Voor de binnenkasten wordt vaak populieren multiplex met een hpl toegepast, in de meest voorkomende kleuren, maar vooral wit, licht grijs en Antraciet doen het tegenwoordig goed. Deze leveren wij allemaal uit voorraad.

Voor de buitenzijde zien we vaak de keuze mdf of multiplex in eiken rustiek en/of zwaar rustiek. Fineerdiktes in 0.6 – 1.5 mm, maar ook het dikke eiken-fineer in 2.4 mm is een veelgevraagd product.

Meubel- en Interieurbouw

Momenteel komen we een steeds meer uiteenlopende vraag naar fineer tegen, zoals bamboe, noten, balkeneik, grenen, afzelia, padoek, et cetera. Gelukkig kunnen we op deze en vele andere vragen voor bijna 100% een positief antwoord geven. Ook voor het strakkere verfwerk van uw interieurwerk hebben we MDF met melamine lakdraagfolie en het supergladde lichtgewicht plaatje populieren wit gegrond. Vraag er vooral eens naar, u zult versteld staan.

Stalinrichting

Paarden-, kippen-, varkens-,  en koeienstallen: veelal wordt hiervoor nog steeds het vertrouwde betontriplex gebruikt. Christ Louws Triplex heeft deze in alle kleuren en afmetingen. Bijvoorbeeld geel betontriplex voor de lucht- en ventilatiesystemen bij kippenstallen of lichtbruine betontriplex voor manege- en keerwanden. Dat zorgt gegarandeerd voor een frisse look. Dankzij de liefhebberij voor de paardensport heeft  Christ Louws ruime ervaring in het wel en wee van allerlei stalinrichtingen,  onder andere die van zadelkamers. Of er nu gekozen wordt voor het mooie mahonie (gelakt of geolied), het robuuste eik in naturel of zwaar rustiek; Christ Louws Triplex zorgt voor het juiste advies qua levering en productie.

Gevelbekleding

Voor bijvoorbeeld boeiboorden, dakranden, dakkappellen hebben we de CLT Aquaprime garantieplaat. Prima voorzien van een grijze grondlaag met afm. 305 x 153  in 9 – 12—15—18 mm  en 250 x 125 in 12 en 18 mm. Voor wie van het verfwerk af wil zijn, kunnen wij onze CLT compactplaat aanbieden - afmeting 305 x 130 x 6 mm. De 10 meest voorkomende kleuren en bijpassende schroeven kunnen we uit onze voorraad leveren.

Carrosseriebouw

Voor de inrichting (living) van uw paardenwagen bent u bij ons aan het juiste adres, tenminste als het om plaatwerk gaat. Bijvoorbeeld multiplex beplakt met hpl lichtgrijs of antraciet. Houdt u het liever bij gefineerde platen in bijvoorbeeld mahonie, noten en eiken, in verschillende kwaliteiten? Het is allemaal mogelijk.

Ook voor paardentrailers hebben we een standaard vloerplaat van 24 mm dik en met de max. afmeting 310 x 170 cm. Voor de aanhangwagenbouw hebben we vloerplaten betontriplex in gladde variant en antislip. De grootste plaat is momenteel 400 x 200 x 18 mm.